Nema ulaska za navijače Partizana?

KK Crvena zvezda koja je domaćin utakmice 18.kola ABA lige sa Partizanom (ponedeljak 18.00 Arena sport 1), a meč je proglašen utakmicom “povišenog rizika” nakon sastanka sa predstavnicima MUP RS i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice, koja se igra u dvorani “Aleksandar Nikolić.

Podsetimo, u prvom meču Partizan je kao domaćin slavio sa 75:72

Crveno-beli su se oglasili saopštenjem i obrazložili da prodaje karata neće biti:

Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj meč je veliko, a klub ovom prilikom obaveštava javnost, da KARATA U SLOBODNOJ PRODAJI NEĆE BITI, NITI ĆE BITI BILO KAKVE DISTRIBUCIJE BESPLATNIH DNEVNIH KARATA.

U ponedeljak u halu će moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata KK Crvena Zvezda kojih ove sezone ima u rekordnom broju koji praktično dostiže kapacitet hale “Aleksandar Nikolić”! dok je izuzetno mali kontigent dnevnih karata pripao isključivo sponzorima i prijateljima kluba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

KK Crvena Zvezda ovom prilikom i za ovu utakmicu želi da nagradi za vernost sve vlasnike i kupce EL paketa koji važe za utakmice crveno-belih u “Štark Areni” koji će u ponedeljak imati svoja mesta u hali “Aleksandar Nikolić” po sledećem rasporedu:

Raspored ulaza

Vlasnici Evroliga paketa 400 SEVER – ulaze na tribinu B Hale Aleksandar Nikolić

Vlasnici Evroliga paketa 400 JUG – ulaze na tribinu A hale Aleksandar Nikolić

Vlasnici Evroliga paketa 200 LOŽA SEVER – ulaze na tribinu Parter 4

(Telegraf.rs)