“Nema šanse da Partizan PLAĆA stolice!”

Jasan stav.

Ovaj 162. večiti derbi nećemo upamtiti po značajnom trijumfu, atraktivnim potezima ili neizvesnoj završnici, već ćemo, kao i do sada govoriti o predstavi navijača razbijenim stolicama, bakljadi i međusobnoj tuči.

Na tu temu progovorio je i predsednik Sportskog društva Partizan Milorad Vučelić koji je više nego nezadovoljan i derbijem ali i onome što se dešavalo pre a naročito posle njega.

Epilog derbija je 1.150 uništenih stolica od strane navijača Parnog valjka, a kada se uzme u obzir da svaka košta 10 evra, Crvena zvezda će Partizanu ispostaviti račun od 11.500 evropskih novčanica.

Na ovu, ne tako malu sumu novca, predsednik crno-belih progovorio je o poštenju. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Naravno da nije pošteno da Partizan plaća greh navijača! Međutim, ljudi bi, pre svega, trebalo da zabrine: 28 minuta se ugralo aktivno?! Za to nisu krivi igrači, atmosfera... Previše se značaja daje nus događajima, na margini, ne obraća se pažnja na centralno - rekao je Milorad Vučelić za Sportski žurnal

Kratko je prokomentarsiao i stanje u taboru večitog rivala.

- Nezadovoljni smo, vidimo da je Crvena zvezda zadovoljnija: imaju razloge - plašili su se Partizana. Podbacili smo, odigrali slabo - iskren je bio predsednik crno-belih.

Uprkos nezadovoljstvu Milorad Vučelić u ime Partizana čestitao Sportskom društvu Crvena zvezda 75. godina od osnivanja.

- Toj ceremoniji smo doprineli svojim neodlaskom. Zašto bismo provocirali... Nije to znak nepoštovanja, jer bez Zvezde i Partizana nema srpskog fudbala - zaključio je Vučelić.

Srbijadanas