‘Nema odmora, moramo što bolje da se pripremimo!’

U nedelju od 20h sastaju se podgorička Budućnost i beogradska Crvena zvezda!

Uoči derbi duela sa ekipom Budućnosti, govorio je šef stručnog štaba ‘crveno-belih’ Dejan Radonjić.

‘Svesni smo da nas očekuje težak meč, ali prvo vodeći računa o tome da se odmorimo koliko je to moguće od utakmice u Atini, vidimo u kom sastavu ćemo nastupiti i konačno pripremimo meč u Morači.’ – počeo je Radonjić.

‘Ekipa Budućnosti ima pobedu u Beogradu kao veliki zalog, igraju vrlo konstantno u ABA ligi, a sigurno da im je jako značajno i učešće u Evrokupu gde imaju izuzetnu priliku da se domognu i same završnice tog takmičenja. Dobro balansirana ekipa sa velikim iskustvom domaćih igrača i dodatno ojačana kvalitetnim strancima.’ – dodao je Radonjić.

‘Nećemo imati baš previše vremena da odmorimo, ali ćemo dati sve da se pripremimo najbolje što možemo. Očekuje nas dobra, uigrana i iskusna ekipa, koja igra odlično ove sezone, uostalom to pokazuju i rezultati u oba takmičenja. Imaju dugačku klupu, imaju dobar balans spoljnih igrača i igrača koji igraju u reketu, domaći igrači su jako dugo zajedno i sve to je dobro uklopljeno sa novopridošlim igračima Edžimom, Ridom, Apićem, Mitrovićem, Dela Valeom… Na nama je da odigramo najbolje što možemo počev od naše odbrane.’ – reči su kapitena Lazića.

Hotsport.rs