NEMA KRAJA PROZIVKAMA: Iz Partizana žestoko udarili po Boaćiju i Stojkoviću!

Oglasio se potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić.

Ne stišavaju se strasti posle 159. večitog derbija. Utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ je završena rezultatom 1:1, a u Humskoj su ljuti na pojedine fudbalere Crvene zvezde. Prvenstveno se to odnosi na Ričmonda Boaćija i Filipa Stojkovića.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je bio direktan.

- Kako je počelo? Par dana pre derbija, izvesni Boaći, napadač koji je u jednoj sezoni poznat po više datih golova iz penala nego iz igre, skupo prodani u Kinu pa brže-bolje jeftino vraćeni u Srbiju, bahato govori o tome da on ni ne zna igrače koji u u Partizanu igraju, da pored njega možete postaviti 10 Mesija, a da je on i dalje šef! Problem sa ovim je što je bilo dovoljno pored njega postaviti samo jednog srednjoškolca, Pavlovića, koji možda danas ima predčas iz matematike pa da šef postane šraf koji završi u tinejdžerskom džepu – rekao je Vuletić za Telegraf.

FK Crvena zvezda, Filip Stojković

Filip Stojković u duelu sa Nemanjom Nikolićem u 159. Večitom derbijuFoto: MN Press

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Specifična pojava, Filip Stojković, tako se vajka i lamentira da su sve sudijske greške uvek na štetu njegovog tima! To govori čovek koji je javno, u medijima, nakon prve utakmice sa Krasnodarom u kvalifikacijama za LE pre dve sezone, nakon neregularno poništenog Ristićevog gola, rekao da je on taj gol video, da je lopta bila metar u golu, da je vikao Borjanu da brzo ispuca loptu kako im ne bi svirali gol. I sad vama individua koja bi trebalo da bude, kao sportista, oličenje fer pleja, a koja sudijske previde koristi za podvale, lamentira nad zlehudom sudbinom usled navodne sudijske greške – konstatovao je Vuletić.

Srbijadanas