“Neko je sumnjao i više nego što treba”

Stanković pecka nakon petarde

"Može jedna utakmica da bude loša da bi stavili sebi pritisak, ali ja sam stvarno miran što imam ovakve momke", ističe trener Crvene zvezde

Posle prvog meča sa Kairatom Crvena zvezda se našla na pragu eliminacije, ni partija protiv Mladosti nije ukazivala da bi mnogo šta moglo da se promeni u revanšu sa kazahstanskim timom, ali su crveno-beli odigrali jednu od najboljih utakmica u evropskim kvalifikacijama poslednjih godina i “petardom” proslavio plasman u treću rundu.

Trener srpskog šampiona Dejan Stanković je posle utakmice istakao da nijednog trenutka nije sumnjao u svoje izabranike.

"Verovao sam u ove momke, znam ko su, šta su i kako radeNeko je sumjao i više nego što treba, ali ja to nikada neću raditi. Ponosan na igrače, na stručni štab, na navijače. Idemo iz utakmice do utakmice, neću odustajati od naših ciljevaprincipa, naše igre... Može jedna utakmica da bude loša da bi stavili sebi pritisak.Rekao sam da je Crvena zvezda jednako rezultat, tako da sav pritisak, to te čini jačim. Na ovakvim utakmicama demonstriraš koliko si jak. Hvala im do neba"

Priznaje Dejan Stanković da je osetio pritisak pred večerašnju utakmicu.

"Ne znam kako da objasnim. Svestan sam pritiska, jer da nisam ne bih dolazio u Zvezdu. Naravno da se stvara pritisak posle slabog rezultata, ali ja sam stvarno miran što imam ovakve momke".

Po gol su postigli Lois Dioni i Filipo Falko.

"Mnogo mi je drago zbog njih, radili su verujte mi. Dioni je malo zakasnio, nije od starta odradio priprema sa ekipom. Pipo nije preskočio nijedan trening i naravno da ga je Bog pogledao".

Naredni meč Crvenu zvezdu očekuje u Subotici protiv Spartaka.

"Ne želim trenutno da razmišljam o tome. Želim da uživam u ovoj večeri i proslavim pobedu sa svojim igračima", zaključio je Stanković.

Mozzartsport