NEKADAŠNJI NAPADAČ LACIJA NIKAD BLIŽI ZVEZDI: 700.000 evra čeka (FOTO)

Nekadašnji fudbaler Lacija nije opravdao uloženi novac od strane Letećih magaraca koji su ubedljivo poslednji na tabeli Serij A, mada je imao velikih problema sa povredama i odigrao je svega nekoliko mečeva.

Upravo ta činjenica i “požuruje“ čelnike Kjeva da prodaju Đorđevića za kog su letos dali 700.000 evra. Prema navodima medija, tim iz Verone bi bio zadovoljan da isto toliko izvuče sada u januaru.

Pitanje koje se samo nameće jeste i ono da li bi Đorđević konačno mogao da se vrati u Crvenu zvezdu. Crveno-beli su ulaskom u Ligu šampiona finansijski ojačali i ne bi im predstavljalo problem da za Đorđevića daju 700.000 evra.

Podsetimo, Zvezda i Đorđević su već letos pregovarali.

– Bio je kod nas na razgovoru. Mrkela, Milojević i jas smo pričali s njim. Jeste nam želja. Ima mnogo ponuda. Ne vodi ga samo novac, jaču ponudu je imao od Rome nego Lacija, ali je procenio da neće imati prostora pored Totija. Napravio je dobru karijeru u Italiji i Francuskoj – rekao je Zvezdan Terzić letos.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pre nekiliko dana Telegraf je pisao o mogućem povratku Filipa na Marakanu, a danas je praktično nikada bliži novom ugovoru u toku su pregovori, Milojević je već nekoliko puta prošle godine naglasio da želi ovog napadača u svojim redovima.

telegraf.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: