Nekada Zvezda NBA lige, a sad bi mogao doći u Zvezdu?

Verovali ili ne veoma je moguće.

Džeremi Lin je nakon osvajanja NBA prstena odlučio da karijeru nastavi u Kini jer za njega nije bilo mesta u timu Toronto Raptorsa.

Bilo je priče oko povratka u EVROLIGU i najzainteresovaniji klub za njega je bio CSKA iz Moskve koji je pokušao i vratiti Teodosića koji se ipak odlučio za Saletov Virtus iz Bolonje.

Iskusni Amerikanac, trenutno igra za ekipu Pekinga i nedavno je izjavio da bi imao želju da zaigra u drugoj najjačoj ligi sveta a to je definitivno EVROLIGA.

Glasine kruže da je imao ponude od čak 5 klubova iz Evrope a pojedini mediji tvrde da je i među tim klubovima Crvena zvezda.

Delije nisu zadovoljne partijama koje je pružio Lorenco Braun. Sigurno da ima poteškoća ali teško da će se uprava tek tako odreći iskusnog Brauna koji je igrao sjajno u određenim trenucima.

Priča između Crvene zvezde i Jeremy Lina je itekako moguća jer Džeremijeva plata u Pekingu iznosi 697,358 USD, odnosno približno 624.000 EVRA na godišnjem nivou.

Uzimajući u obzir da James Gist ima najveću platu od 430.000 evra, klub bi se sigurno mogao dogovoriti sa Linom oko plate i ugovora.

Videćemo da li je ova priča realna već na zimu.