“Neka svaki Srbin bude ponosan i da nam Piksi ostane dugo na klupi”

Fudbaler Ajaksa nada se da ćemo u budućnosti u kontinuitetu plasirati na velika takmičenja

Fudbaleri Srbije ostvarili su veliku, istorijsku pobedu protiv Portugala u gostima kojom su obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo u fudbalu naredne godine u Kataru. Golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu, naši fudbaleri srušili su velikog rivala na "Da Lužu".

Jedan od fudbalera koji je oduvek bio tu za Srbiju je Dušan Tadić, koji je i danas ostavio svoj trag na meču protiv Portugala. Baš kao i svi ostali fudbaleri Srbije, bio je presrećan zbog plasmana na Svetsko prvenstvo.

- Stvarno, puno je emocija, svi su srećni, zadovoljni... Dotle nas je doveo Mister Stojković, da igramo lep fudbal i to smo pokatali danas, došli smo u Portugal da dominiramo i pobedimo. Svako ko nosi grb i ko je državljanin ove zemlje treba da bude srećan i ponosan - rekao je Tadić za Novu S.

Nije dobro počelo, jer je Portugal poveo već u drugom minutu utakmice.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tako je, loše smo krenului, ali selektor nam je rekao da treba da budemo mirni i da sa većim posedom lopte i ugrozimo i nadigramo Portugal. Tako je i bilo - otkriva Tadić šta im je rekao Piksi.

Biće ovo novi nastup na Svetskom prvenstvu za reprezentaciju Srbije i za Dušana Tadića.

- Pa jako sam srećan i zadovoljan zbog toga. Za Svetska prvenstva, pričali smo da Srbija mora da ide u kontinuitetu na SP i na EP. Nadam se da će Mister Stojković ostati dugo i da ćemo ići na sva naredna prvenstva - zaključak je Tadić.

Telegraf.rs