NEJPIR BRUTALNO ODBRUSIO MESINI! “Prestani da lažeš kako bi rešio svoje probleme, srećan sam u Zvezdi”

Amerikanac demantovao svog nekadašnjeg trenera

Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir oglasio se na društvenim mrežama nakon reči italijanskog trenera Etorea Mesine koji je uzbukrkao košarkašku javnost, pogotovo navijače crveno-belih!

Naime, Mesina je rekao da Nejpir šalje poruke svojim bivšim saigračima u Armaniju i da želi da se vrati tamo, što je igrač Zvezde demantovao.

Okej, razumem. Tvoj tim nije počeo kako bi ti želeo, a nisam ni ja, ali samo prestani da me koristiš kao razlog. Trenutno se nosim sa svojim poteškoćama kao igrač, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji za njih. Prestanite da lažete svoje fanove da biste rešili svoje probleme. Dve izjave o igraču koji više nije deo tima, samo pustite... Prestanite da lažete navijače kako biste rešili svoje probleme - poručio je Amerikanac.

Printskrin: Instagram/shabazznap13r

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo se i reči koje je Mesina izgovorio.

Prošle godine sa Nejpirom smo rešili sve tokom sezone tako što smo osvojili prvenstvo, ali ovog leta nakon što nam je rekao da će ostati ponovo je podigao svoje zahteve. Već smo otišli ​​toliko daleko da smo mu ponudili trostruku platu od početne. Nismo mogli dalje od toga, a on sada nastavlja da šalje poruke svojim prijateljima da bi voleo da se vrati. Nejpirova zasluga je što je promenio ličnost tima - istakao je Mesina.

(Telegraf.rs)