Nedović trpi žestoke uvrede jer je stao u odbranu Crvene zvezde!

Srpski košarkaš, Nemanja Nedović, komentarisao je situaciju u kojoj se Crvena zvezda našla na gostovanju Žalgirisu u Evroligi.

Podsetimo, košarkaši ekipe sa Malog Kalemegdana nisu držali baner u boji ukrajinske zastave koji je na sebi imao poruku "zaustavite rat", što je izazvalo burne reakcije navijača u hali, kao i na društvenim mrežama.

Nedović je odmah poručio Evroligi da u košarkaškim dvoranama ne bi trebalo da se nađu NATO zastave koju su imali navijači litvanske ekipe.

I njegova reakcija je naišla na puno odgovora, a bek reprezentacije Srbije nije želeo da ćuti na konstataciju jednog korisnika Tvitera.

- Dragi Nemanja, Litvanija je članica NATO i njeni stanovnici mogu da drže njenu zastavu ako žele. To je slobodna zemlja, za razliku od Rusije gde se fašistički režim bavi ubistvima svojih protivnika. Sramota za vaš stav i vaš jezik posebno - poručeno je Nedoviću u komentaru, a brzo je usledio odgovor:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Svi znamo zašto su to imali u dvorani protiv tima iz Srbije. Kada sam igrao sa Panatinaikosom tamo, nisam video to. I da, pokušavaš da se ponašaš normalno, ali ja ti govorim koliko si glup, bez uvrede - odgovorio je srpski košarkaš.

Kurir sport