Nećete verovati koliko Zvezda ima igrača na pozajmicama

Neverovatan podatak

Nećete verovati koliko Zvezda ima igrača na pozajmicama

Veliki broj fudbalera u malim sredinama traži razlog za veliki povratak na Marakanu

Crvena zvezda na pozajmicama ima čak 15 fudbalera, ako se izuzmu svi oni koji se nalaze na kaljenju u redovima Grafičara i igraju Prvu ligu Srbije.

Srđan Babić
FOTO: WWW.CRVENAZVEZDAFK.COM

To su Nikola Vasiljević (Napredak), Andrija Katić (IMT), Milan Ilić (Loznica), Srđan Babić (Almerija), Aleksandar Lukić (IMT), Ričard Odada (Metalac), Danilo Radonjić (Timok), Martin Novaković (IMT), Vladimir Lučić (IMT), Aleksa Stojković (Zlatibor), Srđan Spiridonović (Atromitos), Stefan Pešović (Studentski grad), Aleksandar Gajinov (IMT), Ibrahim Mustafa (Radnički Sremska Mitrovica) i Luka Marković (Bačka).

Ričard Odada
FOTO: WWW.CRVENAZVEZDAFK.COM/NIKOLA MITIĆ
HTML5 Icon

Ima tu darovitih klinaca koji su zakoračili u svet seniorskog fudbala poput Martina Novakovića i Vladimira Lučića, do proverenih fudbalera poput Srđana Babića, golmana Nikole Vasiljevića, Srđana Spiridonovića ili napadača Luke Markovića. Tu je i Ričard Odada koji je mnogo obećavao, ali nikada nije dobio šansu u Crvenoj zvezdi.

Srđan Spiridonović
FOTO: WWW.CRVENAZVEZDAFK.COM/NIKOLA MITIĆ

Svi oni imaju važeće ugovore sa Crvenom zvezdom, ali je pitanje da li će se iko od njih vratiti u matični klub i dobiti priliku da se izbori za svoj status na Marakani.

Andrija Radulović
FOTO: WWW.CRVENAZVEZDAFK.COM/NIKOLA MITIĆ

U Grafičaru su talentovani klinci poput Marka Ćopića (golman), Andreja Đurića (štoper), Nikole Stankovića (zadnji vezni), braće Jovana i Nikole Mituljikića (ofanzivni vezni i krilo), Mateje Baćanina (vezni), Andrije Radulovića (krilo), Ilije Babića (napadač) i još nekolicine igrača o kojima brine trener Boško Đurovski.

Kurir sport