Nećete verovati kolika je kvota na Crvenu zvezdu protiv Omonije

Crveno-beli blagi favoriti na Kipru.

Crvena zvezda je krenula put Kipra, gde je čeka duel 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije. Crveno-beli na Kipar stižu kao blagi favoriti prema kladionicama, iako će igrati u gostima i to po najvećem suncu od 17 časova.

Ovaj duel je za crveno-bele od presudnog značaja, jer pobednik dobila sigurnih 8 miliona evra, kao i osiguranu grupnu fazu Lige Evrope u najgorem slučaju.

Pojačali su se crveno-beli u ovom prelaznom roku, pa otuda i na gostovanju protiv čvrste kiparske ekipe ulaze kao favoriti na papiru.

Kladionica Meridian je za ovaj meč na Zvezdu odredila kvotu od 2,25, dok je kvota na domaćina 3,65, a remi 3.10.

I sam Dejan Stanković bio je iznenađen što bukmejkeri unapred njegov tim označavaju kao favorita, jer igra u gostima, na velikom suncu u nezgodnom terminu.

Nisam gledao kladionice, ako neko igra kod kuće, kao Omonija i atmosfera, temperatura, oni bi trebalo da imaju blagu prednost, ali jedna utakmica je jedna utakmica, nema tu izrazitog favorita. Ne znam šta su za Legija - Omonija govorile kladionice, pretpostavka je bila da je to Legija, pa se završilo drugačije. Fokusiran sam samo na utakmicu, ne dotiče me to šta misle kladionice - rekao je Stanković na konferenciji pred put na Kipar.

Omonija je u prošlom kolu kiparskog prvenstva remizirala protiv Anortozisa na gostovanju i teškom mukom je izvukla bod, dok je Zvezda bila sigurna na gostovanju Čukaričkom i utisak je da je digla formu od meča protiv Tirane, pa su zato i po kladionicama u prednosti.

(Telegraf.rs)