Nebo se “otvorilo” na Kipru

Fudbaleri Crvene zvezde podradili su svoj poslednji popodnevni trening na Kipru koji je obeležila i jaka kiša!

Crveno-belima je ostalo da na Pafosu ''odrade'' posao još u ponedeljka ujutru, a zatim od 16 časova po srpskom vremenu odigraju prvu utakmicu u 2020. godini protiv Arisa iz Limasola.

Zvezda se nakon toga vraća u Beograd, odakle će krajem nedelje krenuti put Antalije na drugi deo priprema za nastavak sezone.

Elem, da se vratimo na trening srpskog šampiona...

https://www.youtube.com/watch?v=Q6WWKg9GZzs

Igrači su najpre odradili zagrevanja na način na koji će se pripremati pred utakmicu, baš prema preporukama i zamislima kondicionog trenera Federika Panonćnija. Laganim istrčavanjima i razgibavanjem fudbaleri su se pripremili za nastavak treninga.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zatim se prešlo na parcijalno uvežbavanje tehnike i brzine dodavanja, kao i pomeranje linija. Podeljeni po grupama prvotimci su upijali savete stručnog štaba koji ih je pažljivo i posvećeno uputio u sve detalje plana taktike.

Potom su, podeljeni u dve grupe na skraćenom terenu igrali između sebe, a na a pola igre počeo je jak pljusak. Kako je kiša pojačavala svoj intezitet, tako su i igrači bili sve brži. Na kraju treninga Dejan Stanković je održao kratak sastanak na samom terenu i pohvalio svoje momke.

(Telegraf.rs)