Ne znam da li ću dočekati izgradnju stadiona

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je na klupskoj televiziji povodom proslave 75. rođendana najtrofejnijeg srpskog tima!

Tom prilikom Terzić je govorio o nekim budućim planovima crveno-belih, pogovoto onih koji se tiču infrastrukture i stadiona.

Ne znam da li ću dočekati izgradnju stadiona na ovoj poziciji u Zvezdi jer su ovde uvek trusna vremena. Naša obaveza je da gledamo pet, deset, dvadeset godina unapred… Imamo potencijal u ovih 16,5 hektara, ali mi samo koristimo zemljište na kome je Marakana. Imamo korake i u naredne dve godine sve papirološki treba da rešimo u skladu sa zakonom, kako bismo bili pregovarač sa dobrom pozicijom sa stranim investitorima - rekao je Terzić i dodao:

Novi stadion je neophodan, vidimo kako na ostalim stadionima postoje ozbiljni tržišni prostori. Imamo stadion na najelitnijoj lokaciji, ali nema komercijalnih sadržaja. To je nedopustiv luksuz za funkcionisanje kluba. Znate da je odrađen konkurs za rekonstrukciju stadiona, a naše je da uradimo imovinsko-pravnu situaciju oko stadiona jer ima dosta nerešenih statusa sa firmama. Prvo to da rešimo, pa onda sve ostalo.

Govorio je Terzić i o mediko bloku i teretani, kao i Ligi Evrope i Ligi šampiona, a kompletan intervju možete pogledati u videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=NyGl_h4ZKas