NE MOGU BEZ ZVEZDINIH IGRAČA: Zvezda će opet profitirati… (FOTO)

Fudbalskli klub Ajntraht iz Frankfurta ne može bez Srba u sastavu. Najbolji pokazatelj za to je ova sezona u kojoj trio Luka Jović - Mijat Gaćinović - Filip Kostić briljira. No, sada bi mogao da im se pridruži još jedan naš igrač, Marko Grujić.

Naime, ekipa koju sa klupe predvodi Adolf Hiter zainteresovana je za vezistu Liverpula koji je na pozajmici u Herti. Najpre bi trebalo da se čelnici Ajntrahta dogovore sa Crvenim, ali sigurno je da nešto ima da kaže i tim iz Berlina.

Marko Grujić
Marko Grujić

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je i dalje igrač kluba sa "Enfilda", sa kojim ima ugovor do 2023. godine. S obzirom na to kakvi sve majstori igraju na Grujićevoj poziciji u Liverpulu očekuje se da naš igrač opet bude poslat na pozajmicu. Ne bi bilo neočekivano da dođe u Ajntraht, jer su svi sprski fudbaleri ove sezone pružili neverovatne partije u tom klubu.

U Herti bi takođe želeli da zadrže Grujića, a šanse za to bi im bile dodatno uvećane ukoliko bi sastav iz Frankfurta ostao bez plasmana u Ligu šampiona, jer bi zov tako velikog takmičenja verovatno privukao srpskog vezistu da se pridruži srpskoj koloniji u tom klubu.

Grujić je ove sezone za Hertu odigrao 21 utakmicu i postigao je pet golova uz jednu asistenciju.