Nazivali ga navijačem Partizana a u subotu sudi na 167. večitom derbiju

Crvena zvezda i Partizan igraju u subotu.

Ekipe Crvene zvezde i Partizana će odigrati verovatno najbitniju utakmicu do kraja prvenstva u subotu, igraće 167. međusobni duel u prvenstvu. 

Predigra je poslednje kolo i sve ono što se dešavalo u meču Čukaričkog i Partizana, Novak Simović nije pokazao crveni karton fudbaleru Čukaričkog koji je bio poslednji igrač odbrane, a kao jedan od epiloga svega jeste i raskid ugovora ekipe sa Banovog brda i Saše Ilića. 

Saopštenje je usledilo sa crno-bele strane Topčiderskog brda, kroz ironiju su istakli da žele Simovića i za derbi, ali se to, naravno, neće desiti. 

Fudbalski savez Srbije nema mnogo izbora, a kako saznaje TV Arenasport, Srđan Jovanović će biti taj koji će deliti pravdu na našem najvećem stadionu. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Inače, Jovanović će biti četvrti sudija duela Real Madrida i Čelsija, potom mu sledi "večiti derbi". 

Isti sudija je sudio i 166. večiti derbi, a zanimljivo je da je do sada imao greške i protiv jednih i drugih u svojoj karijeri, Partizan se seća gostovanja Vojvodini kada ga je Savo Milošević gađao flašicom, a Zvezda baš iz derbija kada im je poništen gol nakon čega ga je generalni direktor Terzić nazvao navijačem Partizana. 

Sportske.net