Navijači na Marakani protiv MILANA!? Evo šta kaže dr Kon

Član Kriznog štaba se nada da će se situacija popraviti

Crvena zvezda će posle sjajnog izdanja u grupnoj fazi Lige Evrope na proleće ugostiti veliki Milan u okviru 1/16 finala ovog takmičenja.

Prvi meč je na programu 18. februara u Beogradu, a nema navijača crveno-belih koji nije poželeo da se konačno nađe na stadionu "Rajko Mitić" i bodri tim Dejana Stankovića protiv "Rosonera".

Sve će međutim zavisiti od toka pandemije korona virusa, ali maštu "Delija" raspalio je jedan od istaknutih čalnova Kriznog štaba, epidemiolog dr Predrag Kon koji je gostujući na TV B92 izrazio nadu da će se situacija popraviti do februara.

- Ja mogu samo da izrazim svoju nadu. Surovi sam optimista, po prirodi. Taj moj trud da se što manje ljudi zarazi je posledica toga što verujem da to može. Verujem i da može da se sve poboljša. Verujem da će dotle biti moguće otići na utakmice, iskreno se nadam da će biti tako - rekao je Kon gostujući u emisiji "Fokus" na TV B92.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ipak, Kon je upozorio da nema nikakvih garancija.

- Sve zavisi od toga kako će se ponašati virus. Čitavo čovečanstvo ga nije zahvatilo tako da nas ne iznenađuje stalno. Virus se jednostavno... Ne da se - dodao je Kon.

Telegraf.rs