Navijači mogu da uđu u Pionir, ali samo pod ovim uslovom

Crveno-beli se oglasili i poslali jasnu poruku navijačima koji žele da dođu na meč.

Vreme je za prvi veliki košarkaški derbi ove sezone u ABA ligi. Snage će odmeriti Crvena zvezda i Budućnost.

Repriza prošlogodišnje finalne serije igraće se u dvorani "Pionir" od 21h. Biće to ujedno prva utakmica za Nikolu Ivanovića protiv nekadašnjeg kluba, dok je Dejan Radonjić pričao o problemima koje ima sa sastavom tima.

Uoči tog duela su se crveno-beli oglasili putem zvaničnog sajta i imali su jasnu poruku za sve navijače koji žele da prisustvuju utakmici u srpskoj prestonici. Moraće da spreme potvrde o vakcini ili PCR test ili potvrdu da su preležali koronu.

"Ulazak na meč biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus. Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu", navodi se u saopštenju.

HTML5 Icon

Crveno-beli su imali i posebnu molbu za navijače.

"Apelujemo na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije", poručili su iz Zvezde.

Mondo.rs