Natho misteriozan nakon Baharovog otkaza: “Ne smem pričati, Barak će vam ispričati… Saznaćete…”

Izraelskog stručnjaka na klupi će naslediti Vladan Milojević

Barak Bahar je neslavno završio svoju epizodu u Crvenoj zvezdi, te je nakon poraza u 171. večitom derbiju napustio klupu crveno-belih.

Izraelskog stručnjaka na klupi će naslediti Vladan Milojević, a o čitavoj situaciji i Baharu, za izraelski "Sport5", govorio je vezista Partizana Bibras Natho.

- Sigurno je da je to neprijatno, Ja poštujem Baraka, on je odličan trener, ceo njegov tim je sastavljen od sjajnih ljudi. Slušao sam o tome, kao i svi ostali i jako mi ga je žao, ali to je sport. Siguran sam da će u budućnosti Barak ispričati mnogo priča koje ja sada ne mogu da vam ispričam. Saznaćete mnogo toga! - počeo je Natho.

Situacija nije bila laka za Bahara, kako kaže Natho.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- On je bio u jako teškoj situaciji, njegov tim je dve godine bio skoro bez poraza. Krenuo je fantastično u pripremnim mečevima, utakmica protiv Fiorentine je podigla lestvicu očekivanja i oni su bili sigurni da će da dođu do četvrfinala Lige šampiona. To je izazvalo brži pad", rekao je Natho, pa dodao:

- Oni tamo ne znaju ni za šta drugo osim pobeda. Ove godine su doživeli tri poraza, a na to nisu navikli.

Suzdržavao se iskusni vezista oko toga šta će reći...

- Malo se suzdržavam i razmišljam šta ću reći, ali ovo nije bila najbolja situacija za Baraka tamo. On je otišao na mesto gde moraš da uradiš nešto neverovatno da bi uspeo. Oni su mislili da će doživeti uspeh u Ligi šampiona, da će otići korak iznad i uraditi nešto što će biti nezaboravno za njih. Liga im nije baš bila cilj, to je nešto što se za njih podrazumeva - zaključio je Natho.

Podsetimo, Partizan je slavio protiv Zvezde sa 2:1, čime je Bahar završio svoju epizodu na Marakani.

(Telegraf.rs)