“Nastavljamo da pomeramo granice, superiorno osvojena titula”

"Nastavljamo da pomeramo granice, superiorno osvojena titula"

Direktor kluba sa Marakane najavio još bolje rezultate u narednoj sezoni

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se brzo pošto su fudbaleri crveno-belih, pobedom nad Vojvodinom matematički obezbedili 32. titulu šampiona Srbije.


Pre svega, čestitao bih igračima, stručnom štabu, navijačima i svima u klubu na osvojenoj šampionskoj tituli. Ovo je prvi put u Zvezdinoj istoriji da je titula osvojena četvrtu godinu u nizu i to samo govori o tome sta je danas Crvena zvezda - počeo je Terzić.

- Ponosan sam na sve ono što je urađeno, ne samo u domaćem prvenstvu, nego i u Evropi, pogotovo kad se uzme u obzir da smo izdržali i finansijske udare korone i superiorno osvojili titulu, a uz to se ravnopravno nosili sa ekipama poput Milana. Pokazali smo da smo najbolji tim u Srbiji i da o tome nema polemike. Uz to, srušeni su brojni rekordi i ovo je definitivno godina za pamćenje - ponosan je na sve urađeno i postignuto direktor Zvezde.

Uprkos tome što je titula osvojena, nema vremena za odmor u Crvenoj zvezdi, jer već od sutra slede pripreme za ono što čeka klub u narednom periodu, finale Kupa i napad na Ligu šampiona.

- Čeka nas finale Kupa i odmah potom pripreme za nove kvalifikacije za Ligu sampiona. Postavili smo najviše moguće ciljeve, a pokazali smo sposobnost da probijamo granice i nastavićemo to da radimo - zaključio je Terzić.

Pogledajte autogol Saničanina kojim je Zvezda pobedila Vojvodinu i overila titulu.Play Video0:40

(Telegraf.rs)