NAPOKON: Sjajne vesti za Reprezentaciju Srbije (FOTO)

Nećemo po dobrom pamtiti reprezentativnu 2018. godinu. Tačno je da su Orlovi bili najbolji u C diviziji Lige nacija, ali senku na rezultate rada Mladena Krstajića bacila je neuspešna epizoda na Mundijalu u Rusiji.

Sve u svemu Luka se očigledno vraća!

Srbije se vratila kući posle prve faze takmičenja sa gomilom problema. Eskalirao je sukob između selektora Krstajića i jednod od najboljih srpskih vezista Luke Milivojevića. Kapiten Kristal Palasa je optužen za pripremu puča u reprezentaciji, njegog odgovor ste imali prilike da vidite na stranicama našeg portala. Rekao je da neće više da sarađuje sa Mladenom Krstajićem.

Ipak, čini se da je na pomolu veliko pomirenje. Bar se takav utisak nazire posle reči Mladena Krstajića u božićnom intervju za Sportski Žurnal.

„Ne znam da li me Luka voli ili ne voli, ali to biste morali njega da pitate. Što se mene tiče, mogu da kažem da nikoga ne mrzim. Uvek gledam pravo u oči“, rekao je za Sportski Žurnal Mladen Krstajić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Posle Mundijala u Rusiji Luke Milivojevića nije bilo u taboru Orlova. Delovalo je da neće oblačiti dres nacionalnog tima dok je Krstajić tu. Međutim, mladi stručnjak veruje da možemo ponovo sa sarađuje sa sjajnim vezistom.

„Mislim da možemo. Mislim da je Luka pravi sportista i momak. Stvari koje su se desile – desile su se. U suštini, treba da gledamo napred i ono što se desi, ma ko da je pogrešio, ako sam i ja pogrešio. Znam da praštam i gledam unapred. Suština ove priče je da je Srbija iznad nas i da gledamo zajednički interes, a to je da srpski fudbal napreduje“, doda je Mladen Krstajić u razgovoru za Sportski Žurnal.

Beogradskiportal.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: