NAPOKON! Publika se vraća na Marakanu – Poznate cene karata za meč protiv Vojvodine

Publika se konačno vraća na tribine

Čelnici Crvene zvezde objavili su cene ulaznica za derbi meč 1. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine (petak, 20 časova)!

Kao što je poznato, publika se nakon više od godinu dana vraća na tribine, a ulaznice Zvezde kreću se od 200 do 5.000 dinara.

Prošla sezona je bila za pamćenje. Crveno-beli su nadmoćno osvojili duplu krunu i igrali zapaženu ulogu u Evropi. Naši simpatizeri su se uželeli „Marakane“ i kvalitetnog fudbala koji naš klub prikazuje i ponovo će moći da bravure Ivanića, Kataija i Bena posmatraju "sa lica mesta" - stoji u saopštenju Zvezde i dodaje se:

Poznato je da su „Delije“ oduvek bile igrač više Crvene zvezde i da huk sa tribina daje dodatni motiv ekipi. Nova sezona je prilika da sjajne rezultate iz godine za nama ponovimo i nadmašimo, a za razliku od prethodne, ove ćemo imati podršku naših navijača koji se vraćaju na stadion.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Cene karata za meč sa Vojvodinom će iznositi:

Sever – 200 dinara,
Istok – 300 dinara,
Zapad – 400 dinara,
VIP Zapad – 1000 dinara.

Cene za VIP lože su:
VIP 1 – 2000 dinara,
VIP 2 – 2000 dinara,
VIP Galerija – 5000 dinara (u VIP Galeriji je uključen i ketering).

Kupovina karata onlajn putem biće dostupna u utorak u 10 časova. U sredu i četvrtak počeće prodaja karata na blagajni u terminu od 10 do 19 sati, dok će u petak trajati od 10 sati pa sve do početka utakmice.

(Telegraf.rs)