NAPOKON MOŽEMO GLEDATI SRBIJU! Evo kad i gde možete gledati utakmicu Srbije i Norveške

Orlovi kreću takmičenje u LN

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak 2. juna počinje takmičenje u novoj sezoni Lige nacija, a protivnik u 1. kolu B divizije biće selekcija Norveške!

Utakmica sa Norvežanima na programu je od 20.45 časova na Marakani, uz direktan TV prenos na RTS 1 i TV Arena Sport Premijum 1!

Norveška je tim koji će svakako biti nezgodan i težak, tu apsolutno nemam dilemu. Imaju nekoliko igrača vrhunske klase. Zaboravili smo Lisabon i sve što je iza nas, to je prošlost. Zanima nas samo budućnost i ovi izazovi sa Norveškom, Slovenijom i Švedskom. Strategiju baziramo na timskom duhu i meni imponuje kada vidim da igrači pokazuju solidarnost i na terenu i van njega. To me čini srećnim. Bez obzira na naporne sezone, vidim koliko im je stalo da istrče na teren, da ispoštuju dogovor, taktiku i da gore od želje da nastave sa pobedama u dresu državnog tima - rekao je selektor Dragan Stojković u najavi meča.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, pored Srbije i Norveške, u Grupi 4 B divizije LN nalaze se još Švedska i Slovenija s kojima će Orlovi takođe igrati u junu.

(Telegraf.rs)