NAPOKON! Evo kad se nastavlja finalna utakmica između Crvene zvezde i Partizana

TOK UTAKMICE

III ČETVRTINA - PREKID

- Posle svog haosa koji se izdešavao, utakmica će vrlo brzo biti nastavljena, prema rečima izveštača TV "Arena Sport". Igrači Zvezde su već na parketu, a igrači Partizana su se pojavili neka 2-3 minuta kasnije.

- Evo kako sada izgleda dvorana "Aleksandar Nikolić", nekih 35 minuta od prekida:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Dvorana se i dalje prazni, a utakmica je prekinuta pre gotovo 30 minuta. I dalje nema nagoveštaja kada bi nastavak mogao i definitivno moglo da se dogodi, ali za sada sve ide u dobrom pravcu da se to dogodi ubrzo, pošto je dvorana prilično prazna.

- Veliki broj navijača je već napustio dvoranu, ali i dalje ima onih najupornijih koji ne žele da izađu. Sada je na tribinama prisutna i žandarmerija.

- Tek nakon kompletnog pražnjenja dvorane "Aleksandar Nikolić" utakmica će biti nastavljena. Kako nam javljaju izveštači sa lica mesta, i dalje ima navijača na parketu dvorane "Aleksandar Nikolić".

- Prema prvim informacijama našeg izveštača sa lica mesta, biće ispražnjena cela dvorana! Veliki broj navijača je sada završio na parketu dvorane "Pionir" i nije jasno kako će se ovo razrešiti. Policija za sada ne reaguje. Delegat Slavenko Babić je rekao da će hala biti ispražnjena, a ako to ne bude moguće, da će se diskutovati o daljim koracima.

- I igrači se sada povlače u svlačionice. Pitanje je koliko će sada potrajati ovaj prekid. Za sada nema informacija da li će doći do pražnjenja tribina. Čeka se zvanična odluka delegata, prema prvim informacijama izveštača TV "Arena Sport".

4. minut (39:39) - Ništa od koša Pantera. Faul Dalasa Mura. Lazić sklanja Ledeja i poentira za novo izjednačenje na meču. Još jedan dugačak napad Partizana, Lesor se izborio za posed posle čega je fauliran. Ledej promašuje na neverovatan način za tri, hvata Lesor dva skoka u napadu i imaće dva slobodna bacanja. Prekid meča! Sudije su trkom pobegle u svlačionicu, navijači su počeli da ih gađaju predmetima sa tribina.

2. minut (37:39) - Nema trojke Lazića, Kalinić ispravlja i ubacuje loptu iz ofanzivnog skoka. Smailgaić je potom fauliran, a zatim se naređala i izgubljena lopta Partizana. Luka Mitrović izjednačuje. Faul pravi Luka Mitrović, biće to dva slobodna bacanja za Pantera. Pogodio je oba. Nema koša za Kalinića. Umalo izgubljena lopta Zagorca. Ledej je izborio duži napad, ali je Partizan opet loše odreagovao. Gledaće se i da li je nesportski faul Lesora, koji je isprva dosuđen, a Koljenšić kaže - nije. Dug napad Zvezde, promašaj Davidovca za tri.

- Počeli smo! Posle 33 minuta pauze, utakmica se nastavlja.

Telegraf.rs