Napadač želi da pojača Crvenu zvezdu, samo čeka poziv od Dekija

Navijači Crvene zvezde još uvek čekaju prve konkretne poteze novog šefa struke Dejana Stankovića u zimskom prelaznom roku.


On je najavio da će na početku drugog dela priprema koje će se obaviti u Turskoj napraviti uži izbor igrača na koje će računati tokom proleća, a jasno je da bi tu trebalo da bude i nekih novih imena.


U nekim od prethodnih prelaznih rokova, kao jedan od igrača za koje je Zvezda bila zainteresovana pominjao se i naš nekadašnji mladi reprezentativac Aleksandar Čavrić, ali do dogovora nije došlo i pored njegove velike želje da do tog transfera dođe.


Hoće li biti druge prilike?


Deluje da su šanse male, ove zime se ta opcija nije ni pominjala u medijima, ali Čavrićje u razgovoru za ''Novosti'' podsetio da njegova davnašnja želja još uvek postoji.''Znam da Zvezda zove samo jednom, ali da je do mene, bio bih već u crveno-belom. Ovako, ko zna, možda budem izuzetak, pa mi se ipak ostvari želja iz dečačkih dana'', poručio je Čavrić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Ovaj napadač sada ima već 25 godina, a od septembra 2016. je član slovačkog Slovana iz Bratislave. Ove sezone je na 11 utakmica postigao tri gola, uz jednu asistenciju, pre nego što ga je povreda na tri meseca odvojila od terena. Sada je ta povreda prošlost i Čavrić jedva čeka početak drugog dela sezone.


U Slovanu, ili na nekom drugom mestu?

sportske.net