Napadač Midtjilanda o Zvezdi i Marakani: “Bolesno, jedno od najluđih mesta na kojima sam bio”

Gustavu Isaksenu se svidelo igranje na Marakani

Loše se sinoć završilo po Crvenu zvezdu protiv Midtjilanda, a postoje strah i strepnja je da bi moglo da bude još gore zbog ružnih scena kod tunela posle meča.

Kada su videli Zvezdinog trenera Federika Panončinija oblivenog krvlju pošto je pogođen u glavu, fudbaleri Midtjilanda su se uplašili i nisu hteli da krenu ka tunelu.

Situaciju je rešio Zvezdin kapiten Milan Borjan koji ih je džentlmenski sproveo prema svlačionici bez problema.

Iako su se uplašili, Dancima se istovremeno svidelo igranje na Marakani. Za njih je to nešto potpuno novo i ambijent na kakav nisu navikli.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Napadač Gustav Isaksen koji je pobegao Milošu Degeneku kod crvenog kartona je posle meča bio oduševljen atmosferom na Marakani i čak je u jednom trenutku nakratko prekinuo intervju koji je davao danskoj televiziji kako bi čuo navijače Zvezde.

“Sunce ti! Ovo je 'bolesno'! Ovo je jedno od najluđih mesta na kojima sam bio! Nekada se ne bismo usudili ni da sanjamo o pobedi na ovakvom mestu. Čekaj, ćuti malo sada… Pogledaj koliko je to 'kul'. Kako pevaju… Ovo je ludnica! Lepo je čuti ovakvu atmosferu i igrati u njoj”, rekao je danski napadač. 

Mozzartsport