Nakon Marina krilni napadač napušta Marakanu

Sledi pozajmica do juna sa pravom otkupa na leto, pošto igrač ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2021. godine.

Izgleda da je Marko Marin povukao prvi korak sa odlascima u Crvenoj zvezdi, a blizu napuštanja ‘Ljutice Bogdana’ je Milan Jevtović. Krilni napadač ima ponudu od šampiona Kipra Apoel – a da dodje na pozajmici do leta sa pravom otkupa, pošto ima aktuelni ugovor sa crveno-belima do juna 2021. godine.

Šampion Kipra je promenio trenera i krenuo da juri pojačanja, a bivši igrač Rozenborga i Antalije je korak do novog inostranog angažmana. Kako saznaje HotSport, Kiprani će preuzeti njegovu platu i onda se na leto izjasniti oko otkupa.

Cena treba da bude fiksna i ostali detalji treba da se utanače u naredna dva dana i ako bude po planu igrač će se pridružiti srpskoj koloniji Urošu Matiću, Andriji Pavloviću i Vujadinu Saviću. Čitav angažman kockaju menadžeri igrača braća Milan i Ivan Dudić i ova opcija je najbolja za obe strane, pošto Jevtović nije imao veliku minutažu od dolaska iz Turske u ‘Ljutice Bogdana’.

Kako saznaje HotSport, ako Milan Jevtović zadovolji trenera i čelnike tima sa stadiona ‘GSP’ sledi otkup, Crvena zvezda bi dobila već dogovoreno fiksno obeštećenje, plus procente…

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Hotsport.rs