Nakon jučerašnje pobede se oglasio i Dejan Stanković

Crveno-beli savladali poljskog prvoligaša.

Crvena zvezda je pobedom nad Arkom nastavila sa trijumfima u pripremnim mečevima.

Posle kiparskog Arisa, tim sa Marakane je posle preokreta savladao i poljskog prvoligaša, a trener srpskog šampiona Dejan Stanković je ovaj susret počeo sa dva izrazita napadača. 

– Nalazimo se u udarnom delu priremnog perioda, posle 22 odrađena treninga, kako na Kipru tako i ovde u Antaliji, akcenat je na razvoju funkcionalnih sposobnosti i specifične snage, kao i na puno parametara iz okvira fizičke pripreme i integralno sa novim zahtevima šefa stručnog štaba koje se odnose na tehničko-taktičke stvari. Odigrali smo protiv ekipe koja igra dosta agresivno, dobro vođena od srpskog trenera Rogića, ali je u Zvezdi prioritet pobeda, bez obzira da li je utakmica takmičarskog karaktera. Videli smo i dva različita pristupa. U drugom poluvremenu je to bilo onako kako želimo. Nastavljamo rad po ustaljenom planu, imamo još mnogo stvari da usavršimo. Za ovo doba pripremama, kada igrači nisu sveži, sve ide po planu. Svi igrači su dobili podjednaku minutažu, osim četvorice fudbalera koji zbog zdravstvenih razloga nisu bili u protokolu - rekao je pomoćni trener Zvezde Nebojša Milošević.

Sledeći rival, 29. januara, biće Vardar iz Skoplja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Po definisamo planu i programu stručnog štaba svaka utakmica ima određene zahteve. U međuvremenu radimo na individualnim parametrima fizičke spreme, kao i na daljem formiranju modela i stila igre. Imamo još mnogo posla, tako da je svaka utakmica neki novi izazov. Naravno, u Crvenoj zvezdu je imperativ kvalitetan pristup i odnos na terenu od prvog do poslednjeg minuta, kao i želja za što boljim rezultatom - istakao je Milošević, pomoćnik u stručnom štabu Dejana Stankovića.

Srbijadanas