Najveće Zvezdino pojačanje stiglo u Beograd, dao prvu izjavu

Ono što je u toku jučerašnjeg dana najavljeno, noćas se i obistinilo - kako prenosi ''Telegraf'', španski vezista Hoze Kanjas je oko ponoći doputovao u Beograd, gde bi danas trebalo da završi sve formalnosti i konačno potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom.


Ovaj momak ima 32 godine, dolazi iz PAOK-a sa kojim mu je istekao ugovor pa Zvezda nije morala da plaća nikakvo obeštećenje.


On će tokom prepodneva proći medicinske preglede, posle čega će moći da bude obavljena promocija, a ugovor će potpisati na dve godine.


Prema dostupnim informacijama, on će u Zvezdi zarađivati pola miliona evra na godišnjem nivou.


On ipak nije prvi stranac koga je Zvezda angažovala ovog leta, jer je juče završen posao i oko transfera Usmana Maronga, 20-godišnjeg veziste kruševačkog Trajala. Marong je sa Zvezdom potpisao ugovor na tri, plus jednu godinu, ali će prvo morati na ''kaljenje'' u Zvezdinu filijalu - Grafičar.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Ono što se očekuje vrlo brzo, jeste i transfer novog napadača, 26-godišnjeg Tomanea iz Portugala. Njegov aktuelni klub Tondela je prethodnih dana odugovlačio oko realizacije ovog transfera od kojeg će zaraditi 800.000 evra, koliko će Zvezda morati da im plati.


Današnji ''Žurnal'' otkriva da je Zvezda za Tomanea spremila ugovor na tri godine, da će njegova plata biti nešto niža u odnosu na Kanjasovu, ali i ''duplo veća'' u odnosu na ono što je zarađivao u Tondeli.


Spisak Zvezdinih pojačanja iz inostranstva trebalo bi uskoro da bude zaključen i angažovanjem levog beka, Brazilca Žandera.

sportske