NAJVEĆE POJAČANJE OVE ZIME! Vraća se vezista

Fudbaleri Crvene zvezde 10. januara će započeti pripreme za nastavak sezone kada Dejan Stanković izvrši prozivku na Marakani, a među okupljenim igračima biće i oporavljeni vezista Branko Jovičić koji se posle povrede vraća u normalan trenažni proces


To je zvezdin Pitbul potvrdio i u razgovoru za zvanični sajt.

- Posle teškog perioda od pet meseci posle operacije, koji je iza mene, radio sam nekih mesec i po dana, naravno odvojeno od ekipe, ali na nekim tehničkim detaljima i na, pre svega, fizičkoj spremi. Od početka priprema se priključujem ekipi, što me prilično raduje, a počeću i sa normalnim radom. Veoma mi je važno da ponovo budem sa ekipom, jer smo mi jedna porodica i zajedno funkcionišemo na visokom nivou. Nedostaje mi cela ta atmosfera iz svačionice, tu pre svega mislim na pre i posle utakmica. Bio sam tu na svakom meču, pružao sam im podršku, ali je to bilo teško za mene iz prostog razloga što sam želeo da igram i pomognem, a nisam mogao. Sada je sve u redu i spreman sam za nove izazove - istakao je Jovičić.

Veruje iskusani zadnji vezni da je došao trenutak da crveno-beli osvoje duplu krunu.

Otkako sam došao u Zvezdu pre dve i po godine željno se isčekuje dupla kruna. Što se tiče prvenstva, mišljenja sam da ništa nije gotovo, kao i da mi treba da se fokusiramo kao da je prednost minimalna. Svi pričaju da je ovolika bodovna razlika u Srbiji nedostižna, ali ništa nije nemoguće. Nema opuštanja, u svaki meč moramo da uđemo maksimalno koncentrisani. U prvim mečevima prolećnog dela naš očekuje i večiti derbi na našem stadionu. Dužni smo navijačima od prošle sezone da odigramo jednu dobru utakmicu protiv Partizana i da upišemo pobedu. Došao je i novi trener neke novine nas sigurno očekuju već na startu priprema, ali verujem da ćemo na svakom meču ići na pobedu, jer je Zvezda veliki klub koji je uvek gladan trijumfa - dodao je Jovičić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Informer