NAJVEĆA BOMBA ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA: Katai ipak u ZVEZDI!?

Kako sam kaže veruje da može da igra fudbal na najvišem nivou

Aleksandar Katai je ostao u lepom sećanju navijačima Crvene zvezde.

Srpski reprezentativac trenutno igra za Čikago, ali kako stoje stvari američki klub neće aktivirati dodatnu godinu ugovora.

- Čikago do prvog dececembra ima mogućnost da se izjasni, jer imam još opcionu godinu u ugovoru. Međutim, čuo sam da neće aktivirati tu mogućnost, i da ću, vrlo verovatno, promeniti sredinu. Odmaram se, čekam taj prvi decembar i trudim se da, zajedno sa menadžerima, budem spreman i brzo odlučim šta i kako dalje - izjavio je Katai za Mocart sport.

Navijači crveno-belih iz prelaznog roka u prelazni rok nadaju se da bi Kataija mogli ponovo da gledaju na stadionu „Rajko Mitić“.

Aleksandar Katai
Aleksandar Kataifoto: Saša Pavlić Koky

- Zvezda je uvek opcija. Lepo je kada vidite da vas navijači stvarno žele. Dobio sam mnogo poruka na društvenim mrežama gde me ljudi zovu da se vratim. Stvarno nije bilo nekih zvaničnih kontakata. Ali ne kažem da ih neće biti.

Kako sam kaže veruje da može da igra fudbal na najvišem nivou.

- Nije sada nešto sebe da posebno hvalim, ali ne mogu da budem toliko neskroman.Stvarno verujem da mogu da igram fudbal na najvišem nivou. I da sam to pokazao. Sa druge strane i Azija je uvek opcija. Znate i zbog čega. Karijera kratko traje, uvek se razmišlja i o porodici - zaključio je Katai.

Espreso