Najnovije informacije o transferu reprezentativca Italije u Crvenu zvezdu

Dejan Stanković želi napadača Torina, ali on za sada preferira ostanak u Italiji, tvrdi Đanluka di Marcio

Pisali smo već da Crvena zvezda traži napadača, a da je glavni pik Simone Edera iz Torina, kojeg želi trener Dejan Stanković, koji je iskoristio novogodišnje i božićne praznike provedene u Italiji da u razgovorima sa igračem pokuša da obezbedi veliko pojačanje u januaru.

Informacije Telegrafa potvrđuje i jedan od glavih transfer insajdera na "Čizmi", Đanluka di Marcio, koji na svom sajtu piše da je istina da Dejan Stanković želi napadača Torina, koji je u drugom planu u taboru "Bikova".

Edera nije bio u protokolu za poslednju utakmicu Torina protiv Verone i to je jasan znak da i igrač i klub žele da se situacija već u januaru reši i da on pronađe novu sredinu.

Zvezda pokušava to da iskoristi. Ipak, kako Di Marcio navodi, Edera preferira ostanak u Italiji, ali će razmotriti i ostale opcije, među kojima je i Crvena zvezda.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Definitivnu odluku doneće u narednih nekoliko dana, ali je sasvim izvesno da će već u januaru napustiti Torino.

Podsetimo, važnu ulogu u eventualnom dolasku Edere mogao bi da ima i Siniša Mihajlović, koji je napadaču Torina "fudbalski otac", pošto mu je upravo on dao šansu u seniorskom fudbalu, kod njega je postigao svoj prvenac u dresu Torina, kasnije ga je doveo na pozajmicu i u Bolonji, gde je imao prilike da igra i sa Dijegom Falćinelijem.

Ipak, Zvezdi neće biti lako da ubedi Ederu, jer osim što verovatno ne može da parira finansijski italijanskim klubovima, mladog reprezentativca Italije želi nekoliko klubova - Specija, Krotone i Monca su najzagriženiji da ga vide u svojim redovima.

Telegraf.rs