NAJNOVIJE INFORMACIJE! Evo šta se dešava sa Stevanom Jelovcem

Košarkaš je u Atini doživeo moždani udar, gde je i operisan

Stevan Jelovac, poznati srpski košarkaš, koji je u Atini doživeo moždani udar, prebačen je na lečenje u Srbiju, objavio je njegov trenutni klub AEK.

Sa osećajem odgovornosti obaveštavamo da je naš sportista Stevan Jelovac, na zahtev porodice, prebačen u svoju državu na dalje lečenje - stajalo je u saopštenju ovog kluba.

Podsetimo, Jelovac je 14. novembra doživeo moždani udar na treningu. Hitno je prebačen u bolnicu gde je bio operisan, a informacije su govorile da se nalazi u teškom, ali stabilnom stanju.

Jelovcu je podrška stigla sa svih strana, a na početku kvalifikacija za Mundobasket u Pioniru, košarkaši Srbije su pred meč protiv Letonije izašli na teren sa transparentom na kojem je pisalo "Stevane, pobedi, uz tebe smo".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Takođe, podrška je stigla i iz Grčke, Srbije, Turske, Rusije, Nemačke, Italije, Španije, gde je Jelovac igrao tokom karijere.

I pre najvećeg grčkog derbija između Olimpijakosa i Panatinaikosa košarkaši ovih timova pružili su podršku Stevanu da se što pre oporavi.

Osim iz Grčke i Srbije podrška je stizala i iz Turske, Rusije, Nemačke, Italije i Španije, gde je Jelovac igrao tokom karijere.

Telegraf.rs