NAJNOVIJA VEST: KOKEZA ĆE SE OBRATITI NOVINARIMA SUTRA U 13:30, RAZLOG JE…

Posle debakla u Lavovu i brojnih spekulacija oko statusa selektora Mladena Krstajića Fudbalski savez Srbije odlučio je da organizuje konferenciju za medije u Staroj Pazovi, na kojoj će se javnosti obratiti i predsednik Slaviša Kokeza.

Slaviša Kokeza

Dean Mouhtaropoulos, Getty Images Slaviša Kokeza

Konferencija je zakazana za 13:30 a iz srpske kuće fudbala nisu ništa određenije naveli šta je povod. Može se samo pretpostaviti, a ono što je bilo aktuelno tokom dana su spekulacije da se Odbor za hitna pitanja FSS sastao da razgovara o budućem statusu Mladena Krstajića na mestu selektora.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ipak, ta sednica je navodno odložena za posle utakmice sa Litvanijom.

Očigledno da, kako god se završi utakmica sa Litvanijom, da će biti mnogo bure oko Fudbalskog saveza Srbije i da se eventualnom pobedom situacija neće tako lako smiriti.

Veoma je moguće da će dani za nama doneti velike promene, a to se prvenstveno misli na promenu selektora, čijim načinom rada deo javnosti već dugo nije zadovoljan.

Moguće je i da će, kao što je stidljivo najavljeno u nekim medijima, Slaviša Kokeza odstupiti sa mesta predsednika krovne organizacije, kako bi preuzeo mesto direktora preduzeća koje će se baviti izgradnjom nacionalnog stadiona.

sportklub