NAJLUĐI GOVOR PIKSIJA! Zaustavio slavlje u svlačionici pa pourčio, “Jeste li normalni?” (VIDEO)

Nije selektor mogao da se načudi šta njegovi momci pevaju

Slavili su fudbaleri Srbije u nedelju veče u svlačionici stadiona "Da Luž", i to sa razlogom - jer su pobedom protiv Portugalije (2:1) napravili veliki uspeh i obezbedili direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Katar!

Grmeli su Orlovi kao nikada do sada, jedna od pesama koja se našla na repertoaru bila je "Dajte Brazil da se igramo", a slavlje je u jednom trenutku morao da prekine selektor Dragan Stojković Piksi.

Samo malo, da vas pitam ovako pošteno: " Da li ste vi normalni? Šta radite ovo? Ma idi..." - poručio je Piksi, te krenuo da se pozdravi sa generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem i zamenikom predsednika FSS Nenadom Bjekovićem koji je potom završio u gužvi sa fudbalerima.

Taj momenat Piksijevog kratkog obraćanja i slavlje fudbalera možete pogledati

Inače, Piksi je posle meča rekao novinarima:

Govorili smo od početka da je ovaj meč finale, tako je i bilo. Znali smo da je jedino taj rezultat onaj koji nas vodi na željeno mesto. Imali smo mentalnu snagu, taktičku zrelost, discipinu, poštovanje svih principa koje sam tražio, sve to donelo je to da Srbija treba da bude ponosna. Nemamo limit, posle ovoga analizirati sve što je urađeno, a urađeno je perfektno. Ušli smo sa Portugalom u finiš kvalifikacija, a ova utakmica pokazala ko je bolji, i da smo zaslužili da idemo na Mundijal. Imamo potencijal za mnogo veće stvari - jasan je bio Piksi.

(Telegraf.rs)