NAJLEPŠA VEST DO SAD: Bivši igrač Crvene zvezde pobedio leukemiju (FOTO)

Bivši fudbaler Zvezde Stefan Čikić, koji je prošle godine obelodanio da boluje od leukemije, danas za sebe može da kaže da je zdrav mladi čovek.

Čikić se javio porukom na svom instagramu i obavestio svoje pratioce, javnost, medije, da je uspešno završio lečenje i poslednju trapiju.

Sjajna vest!

Od trenutka kada je obelodanio da boluje od opake bolsti, Čikiću su se javljali i pomagali mnogi, među kojima i njegov bivši klub Crvena zvezda, koja je odigrala i jedan humanitarni meč u Pančevu.

U međuvremenu, Čikić je uz podršku porodice uspeo da prebrodi najteži periodu u životu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Danas sam uspešno zavrsio kliničko lečenje i poslednju terapiju - podelio je Čikić lepu vest na vom instagramu.

- Želim svima da se zahvalim koji su bili uz mene na bilo koji način. Od ljudi koji me ne poznaju, do prijatelja, doktora, fudbalskih klubova i ostalih. Hiljade poruka koje sam dobio su me gurale napred u onim najtezim danima. O "njoj" ne bih previše da pričam, bilo je uspona i padova, poručio bih samo svim ljudima koji se nalaze u situaciji u kojoj sam ja bio, da budu strpljivi, pozitivni i da postoji svetlo na kraju tunela. Posebno bih se zahvalio mojim roditeljima i sestri koji su bili svaki sekund tu za mene. Siguran sam da ću iz ovoga izaći jači i da će ceo ovaj period biti ružna prošlost. Još jednom veliko hvala svima!

https://www.instagram.com/p/BtiOsj7gHwP