Najbolji Zvezdin igrač ostaje u klubu, Arapi neće da plate 2.000.000 evra…

Ništa od transfera. Ljubimac “delija” ostaje u Crvenoj zvezdi.

Drugi put za godinu dana El Fardu Ben je bio blizu odlaska u Aziju, ali ni sada nije došlo do transfera. Prošlog septembra, posle dogovora klubova Al Sabab i igrač nisu postigli sporazum, a sada je propala selidba u Al Ahli.

Ovog puta je priča malo drugačija za Saudijsku Arabiju…. Klub koji predvodi sa klupe Vladan Milojević je imao plan da kupi krilnog napadača. Ponuđen mu je ugovor na tri godine sa dobrom platom.

Onda su čelnici vagali traaženo obeštećenje Crvene zvezde i, kako saznaje MaxBet sport, definitivno prelomili da crveno-belima ne mogu da plate dva miliona evra. Inače, ovaj klub je šampionu Srbije još od 15. jula, dužan uplate druge rate za angažovanje Marka Marina (900.000 evra).

U Džedi su odlučili da ekipu za novu sezonu pojačaju s dva stranca. Kao slobodan iz Benfike je stigao Ljubomir Fejsa i potpisao je ugovor na dve godine.

Prema planu nova sezona u Saudijskoj Arabiji treba da počne 17. oktobra, a prelazni rok se završava 6. novembra.

Naravno, postoji mogućnost da Al Ahli može da se predomisli i pristane da plati Zvezdi 2.000.000 evra, ali šanse za tako nešto su minimalne. Inače, Ben je u nedelju igrao za Komorska ostrva protiv Libije (2:1)

Maxbetsport