Najbolji igrač se oprostio od Delija i Crvene zvezde

“Kakva godina, kakav grad, kakav klub“

Došao, video, osvojio! I zatim otišao...

Radonjić posle 12. trofeja: Posle svega što smo preživeli u ovih šest meseci, ovo je enorman uspeh

Nije ni počela da se ublažava euforija posle osvojena sva tri pehara u sezoni na koju smo zvanično spustili zavesu, a Džordan Lojd se već oprostio od Crvene zvezde i potvrdio da odlazi. Najverovatnije u Zenit iz Sankt Peterburga, ali ostaje da još bude zvanično potvrđeno i objavljeno.

“Kakva godina, kakav grad, kakav klub. Ovo je bila najizazovnija i najzahtevnija sezona u mojoj karijeri, ali ima lepote i u svoj toj muci“, napisao je Lojd i dodao:

“Hvala najluđim i neverovatnim navijačima, nema reči kojim bi se dovoljno zahvalio na svemu. Zauvek ćete biti u mom srcu. Hvala svima sa kojima sa sarađivao, cenim vas više nego što možete da zamislite. Zauvek ću biti zahvalan“.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Džordan Lojd odlazi s Malog Kalemegdana kao jedan od najboljih stranaca koji su nosili crveno-beli dres. Stigao je letos iz Valensije, a sezonu završio sa sva tri pehara, te 1.037 poena na 64 utakmice u svim takmičenjima, što je prosek od 16,2 poena.

I bi Kališ u junu! Crvena zvezda vladar Srbije i regiona, Hol srušio Megine snove s 24 poena

Zbog povrede odigrao je samo dve utakmice u Superligi, pošto se prvo oporavljao od povrede zadobijene u finalu Jadranske lige, da bi potom u prvoj utakmici finalne serije domaćeg prvenstva izvrnuo skočni zglob i završio sezonu. Ujedno i tako okončao svoj boravak u Crvenoj zvezdi, iako je večeras bio na proslavi titule.

Mozzartsport