“Nadam se da je Zvezdan Terzić otišao da traži pravdu ispred Skupštine posle dešavanja u Kruševcu”

Oglasio se bivši fudbaler crveno-belih

Burno 12. kolo Superlige je iza nas, a obeležili su ga minimalni trijumf Partizana iz ponoveljenog penala u Kruševcu (1:0), kao i pobeda Crvene zvezde protiv Metalca na Marakani (3:1).

Kolo je prošlo, ali bura nije, a dan posle svih dešavanja u polemiku se uključio i Nikola Petković (35), nekadašnji fubaler Crvene zvezde i taze fudbalski penzioner.

- Zvezda se vratila gde joj je mesto, srpski fudbal napreduje, napravila je Zvezda jako lepu stvar, već petu godinu zaredom u Evropi. I Partizan se izdigao i igra odličan fudbal zahvaljujući treneru Stanojeviću koji je promenio ceo sistem, u Evropi su jako dobri, ali dešavanje u Kruševcu je malo bacilo senku na taj uspeh - izjavio je Petković za Tanjug.

Partizan je slavio protiv Napretka sa 1:0 golom Rikarda iz ponovljenog penala nakon intervencije VAR-a, a veći deo utakmice crno-beli su imali igrača više.

HTML5 Icon

- Imamo izjavu trenera Stanojevića koji kaže da će ići pred Skupštinu ako Zvezda bude nešto radila i ako mora da bude prvak. Zvezda nije na silu pet godina u Evropi, kao ni Partizan sad. I kako bi sad Zvezda trebalo da reaguje, posle takve izjave i događanja u Kruševcu? Nadam se da je Zvezdan Terzić otišao da traži pravdu ispred Skupštine posle svih dešavanja u Kruševcu… Takve izjave moraju izaći iz našeg fudbala jer samo pogoršavaju stanje u njemu i odnos dva najveća kluba - poručio je Petković.

(Telegraf.rs)