Na Kipru opet pakleno… Problemi pred današnji duel

Ponovo loše vremenske prilike

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili trening na Kipru, poslednji pred utakmicu sa Araratom koja će biti odigrana danas od 19 časova.

Poznati su fudbalerima ovakvi uslovi za rad, s obzirom da su na stadionu „GSP“ trenirali i odigrali utakmicu protiv Omonije pre samo dve nedelje.

Usled izbijanja ratnog stanja u Jermeniji, UEFA je donela odluku da meč bude odigran na neutralnom terenu - tako da će se Crvena zvezda za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope boriti na Kipru.

U odnosu na prošli put, temperatura je nešto niža, ali ponovo je veoma toplo i sparno, te uslovi za igru nisu najpovoljniji.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Stigli su fudbaleri u toku jučerašnjeg dana u Nikoziju, orni i spremni da odmere snage sa Araratom.

Nije se trening mnogo razlikovao od onih standardnih koje Dejan Stanković praktikuje pred evropske duele, a ono što je neobično to je da konferencija za štampu pred meč nije održana, s obzirom da je interesovanje medija za ovaj susret bilo nepostojeće.

Tako da su posle mirnog popodneva, crveno-beli od 18 časova po srpskom vremenu istrčali na teren u Nikoziji, zagrevali se, uvežbavali pasove, igrali ševu, nakon čega je usledio rad na taktici i finesama koje bi mogle biti ključne u sutrašnjem duelu.

Espreso