MUKE ZA KRSTAJIĆA: Fejsa došao u hotel i tražio da ne igra za Srbiju

Reče Darko Kovačević u petak kako su „grb i zastava iznad svih nas“, a već u subotu jutro stižu informacije da ipak ne razmišljaju svi isto kao sportski direktor kad su interesi reprezenatcije Srbije u pitanju. U prilog tom zaključku informacija ugledne A Bole da je Ljubomir Fejsa tražio da ne igra za državmi tim na početku kvalifikacionog puta za EURO 2020.

Ova vest osvanula je jutros kao udarna na portalu A Bole, iznad utisaka sa jučerašnje utakmice Portugalije i Ukrajine (0:0), pre izjava selektora Fernanda Santoša i ostalih informacija vezanih za tamošnju selekciju i klubove, što samo pokazuje koliko je značajna. Što je najinteresantnije, razlikuje se od početne prezentovane srpskoj javnosti u vidu informacije da je zadnji vezni Benfike povređen i da je to razlog zbog kojeg ga neće biti u kombinaciji za susret sa prvakom konmtinenta, u ponedeljak na Lužu.

A Bola piše da je Ljubomir Fejsa u petak lično došao u hotel u Lisabonu u kome je smeštena naša reprezentacija i zatražio od čelnike Fudbalskog saveza Srbije i selektora Mladena Krstajića da ne igra naredni meč. Sve pod obrazloženjem da je u poslednja dva meseca na terenu proveo samo 120 minuta revanša sa zagrebačkim Dinamom u osmini finala Lige Evrope, te da i dalje oseća posledice povrede stopala zarađene na utakmici sa Gimaraešom 16. januara.

Pretpostavka A Bole je da „Ljubomir Fejsa još nije u najboljem fizičkom stanju da bi igrao za reprezentaciju i da ne želi da ugrozi svoj status pred kraj sezone u Benfikinom timu“. Maltene hvale taj njegov gest, na naslovnoj strani štampanog izdanja pišu da je "telo i duša Benfike", samo... Onda se postavlja pitanje šta je važnije: klub ili reprezentacija?

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mozzart