Mrkela zabrinuo pojedine Zvezdaše: “Imamo desnog beka, on se zove Marko Gobeljić!”

Mrkela zabrinuo pojedine Zvezdaše: "Imamo desnog beka, on se zove Marko Gobeljić!"

Sportski direktor crveno-belih kaže da se mogu očekvati još neka pojačanja na Marakani do kraja prelaznog roka

Sportski direktor fudbalskog šampiona Srbije Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je danas da su crveno-beli odbili ponudu za defanzivca Strahinju Erakovića i da on ne može da napusti klub do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Mogu da se očekuju još neka pojačanja. U bliskoj budućnosti desiće se neka pojačanja. Ne voilim da pričam o pozicijama. Oko Erakovića, stav je jasan. Eraković ne može da ide do kraja kvalifikacija. Juče smo imali jednu ponudu za Erakovića koju smo odbili - izjavio je Mrkela na konferenciji za medije povodom predstavljanja novog-starog štopera Nemanje Milunovića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Šampion Srbije ima deficit na poziciji desnog beka, ali Mrkela smatra da to nije problem za ekipu trenera Dejana Stankovića.

- Što se desnog beka tiče, imamo desnog beka koji se zove Marko Gobeljić. Igrao je i Stanković na toj poziciji. Često se dešavalo da centralni vezni postanu bekovi. Najsvežiji primeri su Gajić i Ristić - rekao je Mrkela i kratko prokomentarisao status ofanzivnog veziste iz Italije Filipa Falka:

- Falko je dobio određeni period da ostane u Italiji, da pokuša da nađe klub za sebe.

(Telegraf.rs)