Mrkela pričao o Borjanu! Da li kapiten napušta Marakanu!?

Bar tako kaže sportski direktor kluba, ali prelazni rok još nije ni počeo...

Iako se podiglo previše prašine povodom informacije da Milan Borjan želi da ode iz Crvene zvezde, konačno je stigao i demant od strane sportskog direktora kluba, Mitra Mrkele, koji je rekao da golman ove zime neće promeniti sredinu.

Borjan je bio jasan povodom želje za transferom, ali je u razgovoru za "Objektiv", Mitar Mrkela otkrio da do toga neće doći, te da su sukobi u klubu sasvim normalna stvar, aludirajući upravo na sukob između golmana i trenera, Dejana Stankovića.

Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu, da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati.

Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač – stavio je Mrkela tačku na ovu priču - istakao je Mitar Mrkela.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs)