Mrkela otkrio kakva je situacija sa Van la Parom

Postoji mogućnost da Radživ pređe u neki drugi klub, ali to važi za svakog našeg igrača – poručuje sportski direktor Zvezde

NEMA nikakvih misterija vezanih za napadača Crvene zvezde Radživa van la Paru. Po rečima sportskog direktora Mitra Mrkele, Holanđanin je izdvojen kako bi popravio kondiciju.

– Nije trenirao sa ekipom poslednjih dana na Kipru jer je trener Dejan Stanković tražio da radi kondicione vežbe i popravi fizičku spremu – ističe Mrkela. – Postoji mogućnost da ove zime pređe u neki drugi klub, ali to važi za svakog našeg igrača koji dobije konkretnu ponudu koja bi zadovoljila sve strane.

Mrkela je dodao da golman Milan Borjan sam odlučuje da li će ostati ili otići.

– Bez potrebe se poslednjih dana uveliko piše i priča na tu temu. Videćemo se danas ili sutra, popričati o svemu. Znamo da postoji interesovanja nekoliko klubova, zna se i naša želja. U Crvenoj zvezdi bismo svi voleli da on ostane. Mnogo je dao klubu, jako je važan za tim, donosi stabilnost, uliva sigurnost. Ima ugovor do leta 2023, ali ako Borjan dobije ponudu koja bi ispunila njegove želje, donela mu materijalnu sigurnost, sigurno ga ne bismo na silu zadržavali. Zvezda želi da uvek ima zadovoljne igrače i to pravilo važe za sve.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Za Boaćija je zainteresovana meksička Pačuka, Pavkov je na meti Kineza.

– Imamo ponuda za obojicu, ali nismo zadovoljni – otkrio je Mrkela.

Izvor: novosti.rs