Mrkela o POJAČANJIMA Zvezde! Evo ko je ZADOVOLJIO, a ko MORA da se dokazuje!

Sportski direktor crveno-belih otvorio karte.

Crvena zvezda je u letnjem prelaznom roku dovela zavidan broj pojačanja. Mnogi su se od starta nametnuli i postali značajan šraf u timu srpskog šampiona, poput Garsije i Degeneka.

Sportski direktor kluba sa Marakane Mitar Mrkela govorio je za "Žurnal" o učinku fudbalera, koji su letos stigli na stadion "Rajko Mitić".

Radživ van La Para

La Para i Lazar Ivić u dueluFoto: MN Press

- Niko nije doveden da sve pokaže u prvih pet utakmica. Neki se još traže, sa nekima možemo da budemo zadovoljni, jer su već pokazali veliki kvalitet. Garsija nas je u Bernu protiv Jang Bojsa maltene uveo u Ligu šampiona, samim tim je opravdao očekivanja - rekao je Mrkela.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Osvrnuo se sportski operativac crveno-belih i na učinak ostalih pojačanja:

- Žander se više puta odlično pokazao. Ostaje samo Radživ Van la Para. On se još nije prilagodio klupskim zahtevima, najmanje je trenirao. Nesporno je da se radi o odličnom igraču. Kanjas igra odlično, šteta je što se povredio protiv Olimpijakosa, dobio je udarac, ima jaku kontuziju mišića.

Ne pominjete povratak Degeneka?

- Miloš je starosedelac, njega ne ubrajam među ostale igrače, jer je već bio u Zvezdi i davao veliki doprinos uspešnim rezultatima - istakao je Mitar Mrkela.

srbijadanas