Mrkela ne krije da želi Milunovića u Zvezdi

Sportski direktor Zvezde ističe da nema pomaka kada je reč o Nikoli Maksimoviću

Danas je pred novinarima na konferenciji za medije predstavljen Aleksandar Pešić kao najnovije pojačanje Crvene zvezde u društvu sportskog direktora kluba, Mitra Mrkele. 

On je pomalo iznenađujuće otkrio da klub definitivno pregovara sa Nemanjom Milunovićem oko prelaska u Zvezdu i nada se da će sve biti uskoro završeno.

- Nije se završio prelazni rok. Očekujemo još neka pojačanja, ali je sve pri kraju. Oko Nikole Maksimovića nema ništa novo. Oko Milunovića ima nešto novo, hajde da kažem da se nadamo da će to brzo da se završi. Ne volim nikada da govorim otvoreno, želim Milunovića, ostavio je dobar utisak ovde, nadamo se da će te male prepreke da se reše i da ćemo ga imati ovde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Potom se osvrnuo na Aleksandra Pešića i na sve pregovore koji su vođeni sa njim oko dolaska u Crvenu zvezdu, ne samo ovoga puta, nego i prošlog.

- Naravno da ime Aleksandra Pešića izaziva lepe emocije, ne samo oko tog dolaska u Zvezdu, nego i nekoj prošlosti, kada je igrao za mlađe selekcije. Oko Šilje nikada nije bilo lako i teško smo postizali sporazum, ali kada se to desilo, dešavale su se lepe stvari. Nisam uspeo da ga dovedem kada je bio u pionirima Radničkog iz Niša, sedeli smo dugo otac i ja u motelu "Nais". Bilo je slično kada je dolazio iz Tuluza, bilo je uvek teško, ali se definitivno uvek posle toga dešavaju lepe stvari.

Bilo je priče i o bonusima, odnosno da li će biti odlazaka mladih igrača, naročito na krilnim pozicijama.

- Igrači koji su bonusi su tu, procenićemo, tu je šest igrača. Videćemo koliko će oni imati šansu da igraju i kakav će to uticaj imati na njihov razvoj, u skladu sa tim ćemo doneti odluku o njihovim pozajmicama. Napravićemo procenu koliko će ko igrati, ali nije realno da, s obzirom na to da na krilnim pozicijama imamo četiri ili pet igrača, nije realno da svi bonusi ostane.

Telegraf.rs