MRKELA: “Ivanić hoće u Zvezdu, želimo desnog beka Bordoa” (FOTO)

Mirko Ivanić nije zaključena priča za Zvezdu?

- Nije tajna da je već duže vreme naša želja. U ovom trenutku postoji veća zainteresovanost svih strana da Mirko dođe. Videćemo šta će da se dogodi do kraja prelaznog roka.

https://www.youtube.com/watch?v=xjJJcdV_QfI

Da li je odlazak Marina preduslov za kupovinu Ivanića?

- I jeste i nije...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Iako se mnogima čini da je prelazni rok u Crvenoj zvezdi pri kraju, to Mitar Mrkela, sportski direktor ovog kluba, nije potvrdio. Govorio je o igračima Crvene zvezde koji imaju dobre ponude, ali i o igračima za koje je Zvezda zainteresovana i to nije krio.

U razgovoru sa novinarima u Antaliji Mrkela je naglasio da postoje ponude za Marka Marina, kao i da može da ide u slučaju veoma dobre.

"Marko je već u medijima objasnio da postoji takav dogovor sa klubom. U slučaju da se pojavi takva ponuda, možda i ode. Mada mi činimo sve da ostane", rekao je Mitar Mrkela koji je naglasio da igrač ima volju da ostane u klubu.

Slična situacija je sa El Fardu Benom.

"Mi želimo da i jedan i drugi ostanu. Ali ponavljam, tržište diktira uslove. Videćemo do zatvaranja rokova u tim zemljama", rekao je Mrkela misleći na zemlje Bliskog i Dalekog istoka.

Mirko Ivanić i Milan Gajić jesu želja Crvene zvezde, potvrdio je to i Mitar Mrkela, a o ostalim odlascima napomenuo je Kafua za koga još nije stigla konkretna ponuda, kao i Pavkova i Borjana.

"Sa Borjanom smo pričali u Beogradu, ja sam kraće razgovarao sa njim ovde po dolasku u Belek. Nastavićemo razgovor u Beogradu. Voljan je da ostane. Sa Milanom smo produžili ugovor. Ja bih voleo da mi ostanemo sa ovim kadrom. Mada postoji otvorenost nekih tržišta", rekao je Mrkela.
"Ovaj prelazni rok je za nas važan, želimo da ojačamo ekipi i dobro se pripremimo se za ono što nas čeka na leto u evropskim kvalifikacijama. Sada se prave potezi koji će biti i tada korisni, jer je pauza na leto mnogo kraća nego zimska i teško je u početnom delu letnjeg prelaznog roka obaviti kvalitetne dolaske", istakao je on.

Crvena zvezda je ovog januara dovela Aleksu Vukanovića (Napredak), Miloša Vulića (Napredak), Nemanju Milunovića (BATE), Strahinju Krstevskog (Lokomotiva Sofija) i Dejana Vidića (Zlatibor), dok su klub napustili Nikola Stojiljković (kraj pozajmice, Braga), Dejan Meleg (Levadiakos, pozajmica), Dejan Vidić (Zemun, pozajmica), Strahinja Krstevski (Grafičar), Slavoljub Srnić (Las Palmas), Nemanja Milić (BATE), Nenad Krstičić (AEK) i Miloš Degenek (Al Hilal).