‘MOŽDA JE SAM SEBI RAZBIO GLAVU’: Kalinić objasnio zašto je tukao navijača Zvezde – javio mu se igrač Partizana! (VIDEO)

Sukobljenim navijačima Crvene zvezde, zbog kojih je i pala krv u dvorani ‘Pionir’, preti čak zatvorska kazna.

Poznati glumac i TV voditelj, Milan Kalinić, gostovao je na televiziji ‘Pink’ gde je govorio o incidentu uoči ‘majstorice’ polufinala ABA j.t.d. lige između Crvene zvezde i Partizana.

Kalinić se tada pobio sa jednim od navijača iz VIP lože, a kamere su uhvatile da je više puta pesnicom udario u glavu čoveka koji je završio sa krvavom glavom.

– Vraćao sam film hiljadu puta i dolazim do jednog – isto bih reagovao. Pogotovo kada neko divljački nasrće na sve okolo… Kako se drugačije reaguje u toj situaciji, kada neko napada tvog prijatelja? Možda je i sam sebi razbio glavu, možda sam i ja… ne znam – rekao je Kalinić u emisiji ‘Novo jutro’.

Nastavio je…

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Celog života se trudim da izbegnem nasilje i ponosan sam na to. Tako vaspitavam i svoju decu, da se nađe rešenje. Ponosan sam na tu činjenicu da se nikada nisam potukao. Ovo je prvi konflikt… Ovo je prvi put da sam bio sateran uza zid – rekao je Kalinić.

Kako je naveo, sve je bilo u odbrani svog prijatelja, koji je prvi napadnut.

– Skočio sam da branim svog druga zbog jedne čarke gde je razmenjeneo 5-6 udaraca, pa ako se zbog toga ide u zatvor…. Ovo nije navijački incident, ovo je nešto što je moglo da se desi u pozorištu. Ja sam se pobio jer sam branio svog druga.

Istakao je da mu se niko iz Crvene zvezde nije obratio ovim povodom, ali da jeste jedan košarkaš Partizana.

– Niko me zbog ovoga iz Zvezde nije pozvao, ali nema veze… Poruku podrške mi je poslao Đorđe Gagić.

– Ja sam rekao u ‘milimetar’ sve što se desilo pa ljudi neka sude… i opet bih isto odreagovao. Da nisam to uradio, sad se ništa ne bi pisalo, ali ja onda sam sa sobom ne bih mogao da živim – zaključio je Kalinić.

https://www.dailymotion.com/video/x75gh3j

HotSport.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: