“Možda aktiviramo bombu u rangu Kampaca” – Funkcioner Crvene zvezde zagolicao maštu DELIJAMA!

Bombastične najave stižu iz Crvene zvezde.

Od momenta kada je postalo jasno da crveno-beli igraju opet Evroligu, sportski sektor je krenuo u sklapanje tima. Kao prvo pojačanje stigao je Dejan Davidovac, koji se vratio nakon jednogodišnje avanture u Moskvi, a pitanje je vremena i povratak Miloša Teodosića.

Ipak, na Malom Kalemegdanu se tek očekuju bombe. U razgovoru za SportKlub, generalni direktor Nemanja Vasiljević istakao je da je celo tržište blokirano zbog Nikole Mirotića.

Razgovaramo i, čekamo, kao i cela Evropa, koja iščekuje šta će da uradi Nikola Mirotić. Kao da je celo kontinentalno tržište zastalo dok ne bude jasno šta će da odluči sjajni igrač, dogovor sa Barselonom ili nešto drugo. Šteta što Stari kontinent nema deset Mirotića. Mada, verujem da će za sedam dana biti sve poznato u vezi toga.

A kada je reč o krilnom centru, novinare je zanimalo da li bi on mogao biti sledeća bomba u Crvenoj zvezdi, nalik onoj za Fakunda Kampaca.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Možda„, odgovorio je zagonetno visoki funkcioner crveno-belih, te nema sumnje da je pred navijačima crveno-bele boje izuzetno zanimljivo leto.

Telesport.rs