Momenat koji niste videli! Evo kako su dočekali Luku Jovića kad je ušao u svlačionicu Zvezde

Tu su bili i ostali, a i sam reprezentativac Srbije je dočekan na pravi mogući način

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su jedan sjajan meč i petardom ispratili Fiorentinu pred početak Superlige Srbije (5:0), a bivši igrač crveno-belih Luka Jović nakon susreta je došao do svlačionice domaćina i pozdravio se sa domaćinom.

Jović, koji sada igra za Violu, došao je do "odaja" Zvezde i sa svima se srdačno ispozdravljao i porazgovarao, a sačekao ga je ekonom tima Stojan Milanović poznatiji kao Stole.

Tu su bili i ostali, a i sam reprezentativac Srbije je dočekan na pravi mogući način.

Dočekan je i sa aplauzima s svih tribina, od Zvezde je na poklon dobio dres, a nedugo posle meča dao je zanimljivu izjavu za kanal "Zvezda Kids."

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Osećaj je zaista divan, krivo mi je što smo se pokazali u ovakvom loše svetlu. Da smo dopustili da nas Zvezda u prvih 25 minuta, da kažem, razbije. Zvezda je jedan moderan i mlad tim, videli ste u kakvom sastavu su završili utakmicu. Momci imaju svetlu budućnost i ja im zaista želim puno sreće u Ligi šampiona. Biću njihov verni navijač i nadam se povratku na Marakanu jednog dana. Ako budem u situaciji, naravno da ću doći da pogledam neku utakmicu - poručio je Jović.

Ovaj momenat možete pogledati na 5:31 ovog snimka:

(Telegraf.rs)